Integritetspolicy

På Wakanda Beauty värdesätter vi din integritet och skyddar dina personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt. Denna integritetspolicy beskriver vilken typ av information vi samlar in, hur vi använder den och vilka åtgärder vi vidtar för att skydda dina personuppgifter.

Insamling av information

Vi kan samla in personuppgifter som namn, e-postadress, postadress, telefonnummer och betalningsinformation när du gör en beställning, registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller använder våra tjänster. Vi kan också samla in icke-personlig information, såsom webbläsartyp, IP-adress, webbplatser du besöker innan och efter vårt besök, och klickmönster på vår webbplats.

Användning av information

Vi använder den insamlade informationen för att tillhandahålla våra tjänster och behandla dina beställningar. Vi kan också använda din information för att skicka dig marknadsföringsmaterial, uppdateringar och erbjudanden, men endast om du har gett ditt samtycke till detta. Vi kan använda icke-personlig information för att förbättra vår webbplats, analysera trender och samla in demografisk information för intern användning.

Delning av information

Vi delar endast dina personuppgifter med tredje parter i följande situationer:

  • För att behandla din beställning och leverera produkter och tjänster till dig.
  • Med ditt samtycke för marknadsföringsändamål.
  • För att uppfylla lagliga skyldigheter, till exempel svar på rättsliga förfaranden eller begäran från myndigheter.
  • För att skydda våra rättigheter, egendom eller säkerhet, samt rättigheterna, egendomen och säkerheten för våra användare och andra.

Dataskydd

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, oavsiktlig förlust, förändring eller förstörelse. Vi använder säkerhetsåtgärder som brandväggar, kryptering av dataöverföring och behörighetsbegränsning för att skydda dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Ändringar i integritetspolicyn

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar integritetspolicyn för att vara informerad om eventuella ändringar och uppdateringar.

Länkar till tredje parts webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser som inte kontrolleras av oss. Vi är inte ansvariga för sekretesspraxis eller innehållet på sådana webbplatser. Vi rekommenderar att du läser igenom integritetspolicyn för varje webbplats du besöker.

Samtycke

Genom att använda våra tjänster och ge oss dina personuppgifter samtycker du till insamling, användning och delning av din information enligt denna integritetspolicy.

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa möjliga sätt. Om du har några frågor eller funderingar om vår integritetspolicy eller hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på info@wakandabeauty.se

Tack för att du väljer Wakanda Beauty