Köpvillkor

Kunden godkänner företagets villkor och intygar att de uppgifter som lämnas om dem själva är korrekta och sanna. Varje produkt är prissatt inklusive moms, och i kassan kan kunden se det totala priset inklusive eventuella avgifter och rabatter.

Wakanda Beauty erbjuder olika betalningsalternativ för sina kunder, inklusive direktbetalning via våra partners som erbjuder olika betalalternativ.

Kunden kan välja olika leveranssätt och leveranstider beroende på postnummer och paketets storlek.

Ångerrätt inom 30 dagar från det datum varan mottas, konsumentverket.se har en standardblankett för utövande av ångerrätt som kan användas.

Vid reklamation eller retur av en produkt, maila oss med info om ordernummer, telefonnummer, e-post, orsak till retur/reklamation och bild av skadan eller reklamationsorsaken. Returer och reklamationer måste göras inom skälig tid, vilket är högst 2 månader.

Ibland kan det finnas hinder som kan hindra fullgörelsen av köpet, Wakanda Beauty förbehåller sig rätten att inte fullgöra köpet om det finns sådana hinder eller om fullgörelsen skulle kräva uppoffringar som inte är rimliga. Vid eventuell skada som orsakas av dröjsmål eller fel som beror på hinder utom vår kontroll ges ingen ersättning för köpet.