Välkommen till Wakanda Beauty!

Vi är en webbshop som strävar efter att erbjuda en bred variation av kvalitativa och hållbara produkter för ALLA hårtyper, åldrar och hudtyper. Vår särskilda specialisering ligger på texturerat hår, inklusive barn med texturerat hår. Vi tror på att erbjuda föräldrar de verktyg och kunskaper som behövs för att ta hand om sitt barns hår på bästa möjliga sätt.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en bred variation av produkter som passar både barn och vuxna med olika hår- och hudtyper. Oavsett om du vill definiera, vårda eller återfukta ditt hår, strävar vi efter att skapa en plattform där alla kan hitta produkter som passar deras behov.


Utöver vår webbshop erbjuder vi även möjligheten att besöka vår frisörsalong vid Fruängen C för personlig konsultation och behandling. Våra skickliga och erfarna frisörer specialiserar sig på att arbeta med olika typer av hår, med särskild expertis inom afrohår.

Genom personlig rådgivning och utbildning hjälper vi dig att hitta rätt produkter och rutiner för att skapa en hälsosam hårvård för dig och ditt barn.
Besöket på vår frisörsalong ger en unik möjlighet att få personlig rådgivning och behandling av experter inom området. Våra frisörer använder högkvalitativa och skonsamma produkter som är anpassade för alla olika hårtyper.

För att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och kampanjerna rekommenderar vi att du följer oss på våra sociala mediekanaler som Instagram och TikTok, samt prenumererar på vårt nyhetsbrev. Där delar vi regelbundet med oss av inspirerande inlägg, tips och tricks för skönhet och hårvård, samt information om nya produkter och aktuella kampanjer.

Vi strävar efter att erbjuda en helhetsupplevelse på en plats där alla människor kan få behandling, tillgång, inspiration och information för att ta hand om sitt hår på bästa möjliga sätt och maximera sin naturliga skönhet.

Välkommen till Wakanda Beauty